Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Aerobed kopen

Aerobed kopen

Een goede kwaliteit Aerobed kopen doet u bij Bax Totaalrecreatie. Bij Bax kunt u een Aerobed kopen tegen scherpe prijzen. Zo bestaat ons assortiment uit verschillende Aerobed modellen zoals; de Single bed, Double bed, Comfort Raised King en de Platinum Raised King Deluxe. Al deze Aerobedden zijn van goede kwaliteit en liggen erg comfortabel.

U stopt de stekker van het Aerobed in het stopcontact en het Aerobed is al binnen 60 seconden volgeblazen.  In minder dan 15 seconden zijn de Aerobedden alweer leeggelopen. U kunt dan op Aerobed opvouwen en opbergen in de bijgeleverde tas.

Bax Totaalrecreatie is het beste adres voor al uw Aerobedden voor de beste prijzen. Naast Aerobedden vindt u bij Bax Totaalrecreatie ook slaapmatten, slaapzakken, tenten, voortenten en andere kampeerartikelen. Een Aerobed kopen doet u bij Bax Totaalrecreatie.

Assortiment Bax Totaalrecreatie

Ook voor slaapmatten, slaapzakken, tenten, voortenten, opbergkasten, tuinmeubelen, opblaasboten, barbecues enz. kunt u bij Bax Totaalrecreatie goed slagen!

Wilt u een Aerobed kopen, maar twijfelt u tussen verschillende Aerobedden neem dan een bezoekje aan de showroom in Bergeijk. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons deskundig advies krijgt over de verschillende kampeerartikelen die het beste bij uw speciale wensen en uw vakantiebestemming passen. Vakkennis en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor elke kampeerliefhebber is er wel een geschikt Aerobed te vinden bij Bax Totaalrecreatie!

Neem een kijkje op website voor alles wat u altijd al heeft willen weten over Aerobedden en Aerobed accessoires; slaapmat.eu.

Garantie

Kwaliteit staat bij fabrikanten hoog in het vaandel. Op de Aerobedden zit een jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Een voorwaarde voor het claimen van de garantie is wel dat het bed volgens de instructievoorwaarden gebruikt is.  

Om in aanmerking te komen voor garantie is een aankoopbewijs wel noodzakelijk; kassabon of aankoopnota. Garantie gevallen zonder aankoopbewijs kunnen helaas niet worden geaccepteerd. Een goede kwaliteit Aerobed kopen doet u bij Bax Totaalrecreatie.