Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Aerobed

Een Aerobed: wat is dat?

Een Aerobed is een zeer handig luchtbed. Binnen een paar seconden kunt u een aerobed al opblazen en het aerobed kunt u ook weer gemakkelijk leeg laten lopen. Dit komt u slechts 15 seconden. Als het Aerobed leeggelopen is kunt u deze netjes opvouwen en opbergen in een tas. Daarnaast is een Aerobed ook handig voor logees.

U heeft al een Aerobed voor slechts € 80,00. Dit is voor een goede kwaliteit aerobed niet veel geld. Bij Bax Totaalrecreatie vindt u een groot assortiment Aerobedden tegen scherpe prijzen. Naast Aerobedden kunt u bij Bax ook terecht voor slaapzakken, slaapmatten en nog veel meer kampeerbenodigdheden.

Single bed

Een Aerobed blaast zichzelf snel op. Het aerobed is gemakkelijk op te rollen en mee te nemen op vakantie. Het comfortabele matras van het aerobed ligt als een echt bed en biedt een heerlijke nachtrust. Door het fluweel slaapoppervlak zorgt het aerobed voor extra comfort. De hard- en zachtheid van het bed zijn handmatig in te stellen. Het single bed is 188 x 99 x 23 cm.

Double Bed

Het Double Aerobed is een comfortabel extra lang bed. Dit Aerobed wordt vaak gebruikt voor outdoor activiteiten. Het Aerobed heeft een heroplaadbare elektrische accupomp. outdoor gebruik met een heroplaadbare elektrische accupomp. Dit helpt het luchtbed gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen in minder dan 60 seconden tijd. Dit Double Aerobed is 188 x 137 x 23 cm. 

Comfort Raised King

Als er regelmatig iemand bij u blijft logeren is het Aerobed Comfort Raised King model een uitkomst voor u. Binnen no-time heeft u een extra bed voor uw logé.  Binnen drie minuten is het bed al opgeblazen en binnen een paar seconden is het weer leeg. Het Aerobed ligt net al een normaal bed en biedt erg veel comfort. U kunt de verhoging en de hardheid van het luchtbed zelf instellen, dit stelt u zelf uw ideale slaapcomfort in. Het Comfort Raised King luchtbed is 198 x 152 x 46 cm.

Platinum Raised King Deluxe

Op een Platinum Raised King Deluxe bent u voorzien van een heerlijke nachtrust. Het bed biedt een groot comfortniveau. De ingebouwde pomp en One Touch comfortbediening zorgen voor optimaal gemak, u Aerobed staat binnen enkele seconden opgeblazen en al in uw kamer. Het bed is 198 x 152 x 61 cm.