Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampeerwinkel

Kampeerwinkel

De kampeerwinkel voor u!

Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit slaapmat gaat u naar een kampeerwinkel. Een van de grootste kampeerwinkels van Nederland is Bax Totaalrecreatie, Bax Totaalrecreatie zit in Bergeijk. Bax heeft een grote showroom van maar liefst 20.000 m2.

In deze kampeerwinkel kunt u terecht voor uw gehele kampeervakantie. Van tenten, voortenten, barbecues tot aan slaapzakken, slaapmatten en luchtbedden. U kunt het zo gek niet opnoemen of u vindt het wel in deze populaire kampeerwinkel.

Wanneer Bergeijk te ver weg is kunt u in de webwinkel van Bax terecht voor al uw kampeerproducten. Alle producten in de webwinkel zijn ook verkrijgbaar in de fysieke winkel.

Assortiment kampeerwinkel Bax Totaalrecreatie

In de grote showroom van Bax kunt u onder andere terecht voor tenten, bekende tentmerken die u hier zult vinden zijn; Bardani, Outwell Coleman, Baco, Falco, Nomad etc. Naast tenten vindt u bij Bax ook voortenten en luifels van onder andere Unico, Isabella, Branden Doréma. Ook voor vloertegels en tenttapijt kunt u bij Bax Totaalrecreatie goed slagen!

Naast tenten heeft deze kampeerwinkel ook vele slaapartikelen zoals slaapzakken, slaapmatten, luchtbedden en Aerobedden. Ook voor alle extra slaapbenodigdheden zoals; reiskussens, lakenzakken en campinglampen kunt u hier terecht.

Bij dekampeerwinkel Bax Totaalrecreatie vindt u ook een enorm assortiment aan kampeermeubelen en tuinmeubelen. Al deze meubelen kunt u bij Bax Totaalrecreatie bezichtigen en uitproberen. Is Bergeijk te ver weg voor uw, dan kunt u deze natuurlijk ook bestellen in de webwinkel.

Ook voor barbecues kunt u bij deze kampeerwinkel goed slagen. Bax Totaalrecreatie heeft een groot assortiment barbecues in alle soorten en maten.  U kunt hier terecht voor gasbarbecues, houtskool barbecues, elektrische barbecues, keramische barbecues. Maar ook voor een skottelbraai, rookovens en buikenkeukens kunt u hier goed slagen!

Daarnaast verkoopt Bax ook verschillende barbecues accessoires zoals bijvoorbeeld houtskolen, briketten en aanmaakblokjes voor houtskoolbarbecues en gasflessen voor gasbarbecues.

Contact opnemen

Wanneer u vragen heeft, of graag advies wilt hebben over een product kunt u hiervoor altijd terecht bij de medewerkers van Bax Totaalrecreatie. Zij zijn deskundigen op het gebied van kamperen, en kunnen dan ook al uw vragen beantwoorden. De echter kampeerliefhebber koopt zijn kampeerartikelen bij Bax Totaalrecreatie.