Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Luchtbed kopen

Luchtbed kopen

Tijdens uw kampeervakantie mag een goed kwaliteit luchtbed natuurlijk niet ontbreken. Een luchtbed is bepalend voor uw nachtrust. Het is daarom belangrijk dat u een luchtbed koopt wat van goede kwaliteit is.

Bax Totaalrecreatie heeft een grote showroom van 20.000m2 groot waar alle luchtbedden uitgestald liggen. U kunt rustig langs al deze luchtbedden lopen en ze uitproberen. Bij Bax vindt u verschillende soorten, maten en kleuren luchtbedden. En voor ieder is er wel iets wils. Een goede kwaliteit luchtbed kopen doet u bij Bax Totaalrecreatie.

Soorten luchtbed kopen

De een houdt van een groot en dik luchtbed, de ander ligt liever op een klein, dun matje. Afhankelijk van uw wensen en de soort vakantie die u plan, zult u een keuze moeten maken voor een luchtbed die bij u past. Het is natuurlijk lastig om tussen al deze luchtbed een luchtbed te kiezen dat bij u past.

U kunt zich dan ook afvragen wat voor vakantie het gaat worden, gaat u bijvoorbeeld veel rondtrekken van camping naar camping of blijft u op een vaste plek. Als u rond gaat trekken is het belangrijk dat het luchtbed niet al te zwaar is. Waarschijnlijk heeft u dan ook geen ruimte voor een pomp, dus biedt een self inflating luchtbed een goede uitkomst.

Staat u gedurende de vakantie drie weken op dezelfde plek, en wilt u net zo comfortabel slapen als dat u thuis in bed ligt, dan is een groot en dik luchtbed waarschijnlijk wel geschikt luchtbed voor u.

Al onze luchtbedden worden in onze webwinkel voor scherpe prijzen verkocht. Wij bieden u een goede prijs/kwaliteit verhouding aan en leveren uw luchtbed snel. Zo ontvangt u binnen maximaal 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling uw bestelde luchtbedden al in huis.

Bent u naast luchtbedden op zoek naar nog meer kampeerartikelen? Kijk dan eens rond in onze webwinkel. Wij hebben namelijk een heel breed assortiment kampeerartikelen en verkopen veel meer dan alleen luchtbedden. Zo kunt u bij ons terecht voor slaapzakken, tenten, voortenten, barbecue, opbergkasten, tuinmeubelen etc.

Bax Totaalrecreatie

Wanneer u vragen heeft of om advies gelegen zit kunt u hiervoor terecht bij de medewerkers van Bax Totaalrecreatie. Alle medewerkers van Bax Totaalrecreatie zijn deskundigen op het gebied van kamperen en zullen al uw vragen weten te beantwoorden. Zij kunnen u helpen met een goed luchtbed kopen.

Ook wanneer u tijdens het winkelen in de webwinkel tegen vragen aanloopt kunt u telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Bax Totaalrecreatie.

U kunt er op vertouwen dat u bij ons deskundig advies krijgt over het luchtbed die het beste bij uw speciale wensen en uw reisdoel passen. Vakkennis en persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.  Daarnaast kunnen de medewerkers u van goed advies voorzien over de verschillende soorten luchtbedden, en kunnen ze u helpen bij een luchtbed kopen.