Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Luchtbedden

Als u een paar weken gaat kamperen op de camping, is het natuurlijk wel zo fijn als u comfortabel kunt slapen. Dit kan bijvoorbeeld op een luchtbed. Bax Totaalrecreatie verkoopt verschillende soorten luchtbedden in alle soorten, maten en kleuren. Bekende luchtbed merken die u bij Bax zult vinden zijn; Aerobed, Coleman en Human Comfort.

Het voordeel van een luchtbed is dat u deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een kampeervakantie.

Opblaasbaar luchtbed

Een opblaasbaar luchtbed is een luchtbed dat opgeblazen kan worden met een pomp, maar u kunt natuurlijk ook zelf het luchtbedopblazen. Het voordeel van een opblaasbaar luchtbed is dat u deze zo hard of zacht kan opblazen als u zelf prettig vindt. Naast een normaal opblaasbaar luchtbed zijn er ook luchtbedden die er een kussen bij hebben, niet iedereen vindt dit even prettig. Het is wel slim als u dit in de gaten te houden bij het kopen van een luchtbed.

Bij Bax Totaalrecreatie kunt u terecht voor een en tweepersoons opblaasbare luchtbedden. Als een tweepersoons luchtbed uit een stuk bestaat, kan het zijn dat u merkt als de ander naast u omdraait. Dit kunt u gemakkelijk verhelpen door het luchtbed wat harder op te blazen. U zult merken dat u er dan een stuk minder last van hebt.

Elektrisch luchtbed

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar elektrische luchtbedden. Deze kunt u gemakkelijk oppompen door de stekker in het stopcontact te stoppen. Het voordeel van een elektrisch luchtbed is dat deze snel op te pompen is. Als u gaat kamperen in de outdoor is het vaak niet zo praktisch omdat u dan vaak niet beschikt over elektriciteit. Dan raden wij in plaats van een elektrisch luchtbed een slaapmatje aan. Deze vindt u in ons slaapmatten assortiment op Slaapmat.eu

Ook moet u onthouden dat een elektrisch luchtbed een stuk zwaarder is dan een gewoon luchtbed. Wanneer u niet rond hoeft te reizen en zeker weet dat er elektriciteit aanwezig is, is een elektrisch luchtbedook erg handig.