Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

1 persoons luchtbed

Een 1 persoons luchtbed wordt ook wel een luchtmatras genoemd. Een luchtmatras is een matras dat gevuld is met lucht. Ook heeft het luchtmatras een eventuele toplaag.

De kern van een 1 persoons luchtbed bepaald in grote mate het comfort. Zonder zones zou een luchtbed bol gaan staan, terwijl zones het luchtbed steviger maken. Hoe meer zones het 1 persoons luchtbed heeft des te meer comfort het 1 persoons luchtbed biedt. De meeste luchtbedden hebben een volledige vulling van lucht. Deze luchtmatrassen zijn geschikter voor gebruik in zwembaden en kort gebruik voor logees dan voor langdurig gebruik.

1 persoons luchtbed

De 1 persoons luchtbedden van een hogere kwaliteit hebben vaak een toplaag. De bekendste toplagen die een 1 persoons luchtbed allemaal kan hebben zijn, een 1 persoons luchtbed met polyether, een 1 persoons luchtbed met koudschuim, en een 1 persoons luchtbed met latex.

De toplaag is een laag die bovenop het 1 persoons luchtbed is gemonteerd. Deze toplaag zorgt voor extra comfort als u op het 1 persoons luchtbed ligt.

Het voordeel van een luchtbed is dat ze erg hygiënisch zijn. Schimmel, zweet en vuiligheid kan zich niet ophopen in dit type matras. Daarnaast is een luchtbed vaak relatief stevig. Toch moet u goed opletten waar u het 1 persoons luchtbed neerlegt, niet elke ondergrond is goed voor het 1 persoons luchtbed. Een scherp voorwerp kan zorgen voor lekkage.

Dikte luchtbed

De dikte van een 1 persoons luchtbed is erg belangrijk. Een dun matras zorgt te snel voor doorzakken en het voelen van de ondergrond. Een goede kwaliteit luchtbed is minimaal 20 cm dik. De wat betere kwaliteit luchtbedden hebben een minimale dikte van 40 cm.

Bax Totaalrecreatie

Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit 1 persoons luchtbed bent u bij Bax Totaalrecreatie aan het juiste adres. Bax heeft een grote showroom van maar liefst 20.000 m2. Bij Bax vindt u een groot assortiment 1 persoons luchtbedden van de bekende topmerken; Aerobed, Campingaz, Human Comfort en Coleman.

Naast 1 persoons luchtbedden kunt u bij Bax Totaalrecreatie ook terecht voor slaapzakken, slaapmatten, tenten, voortenten, barbecues, kampeermeubelen etc.

Als u vragen heeft over een 1 persoons luchtbed of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u van goed advies te voorzien.