Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

2 persoons luchtbed

Een 2 persoons luchtbed is erg handig om er als extra bed bij te hebben als er plotseling logees blijven slapen. Het 2 persoons luchtbed neemt weinig ruimte in beslag en is binnen een paar seconden volgeblazen. Daarnaast ligt een 2 persoons luchtbed ook erg comfortabel. De extra toplaag van het 2 persoons luchtbed zorgt voor extra comfort tijdens het slapen.

Veel mensen zijn bang als ze op een 2 persoons luchtbed slapen dat ze naar elkaar toe rollen. Dit is niet waar. Het originele 2 persoons luchtbed van Aerobed is snel en gemakkelijk op te pompen met een luchtbed pomp.

Het 2 persoons luchtbed is voorzien van anti-roll technologie dit zorgt ervoor dat u niet naar elkaar toerolt. De luchtbedden van Aerobed hebben een fluweelzacht slaapoppervlak met een gestroomlijnd slaapoppervlak, dit zorgt voor extra comfort.

Lekkages
Lekkages in uw 2 persoons luchtbed zijn niet meteen funest voor het slaapcomfort, daarnaast is het wel altijd storend. Wanneer er een klein lek in uw 2 persoons luchtbed zit zal het comfort tijdens de slaap al afnemen.

Bij een luchtbed die een pomp heeft zal de pomp dit compenseren. Maar dan kan de nachtrust weer verstoord worden door het geluid van de pomp.

Bax Totaalrecreatie

Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit 2 persoons luchtbed bent u bij Bax Totaalrecreatie aan het juiste adres. Bax heeft een grote showroom van maar liefst 20.000 m2. Bij Bax vindt u een groot assortiment 2 persoons luchtbedden van de bekende topmerken; Aerobed, Campingaz, Human Comfort en Coleman.

Naast 2 persoons luchtbedden kunt u bij Bax Totaalrecreatie ook terecht voor slaapzakken, slaapmatten, tenten, voortenten, barbecues, kampeermeubelen etc.

Luchtbedden zijn al te koop vanaf €7,99. Dit is de prijs voor een luchtbed zonder pomp. Een luchtbed met pomp is al verkrijgbaar vanaf €35.  Een goed kwaliteit luchtmatras kost ruim €1.000.

Als u vragen heeft over een 2 persoons luchtbed of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u van goed advies te voorzien.