Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Luchtmatras

Luchtmatras

Op zoek naar een luchtbed? Kies dan een luchtmatras van Slaapmat.eu. Een luchtmatras is een speciaal luchtbed van hoge kwaliteit en waar je heerlijke nachten op kunt doorbrengen. Omdat een luchtmatras simpel op te blazen en leeg te laten lopen is, is een je beste vriend op vakantie of tijdens het kamperen. Maar ook thuis, als er mensen blijven slapen is het erg handig om een matras in huis te hebben. Binnen 15 seconden is een luchtmatras van Slaapmat.eu opgeblazen en als deze leeggelopen is kan het matras eenvoudig opgevouwen en in een tas gestopt worden.

Verschillende soorten luchtmatrassen

Niet elk luchtmatras is hetzelfde. Niet elk mens is hetzelfde. De ene is best bereid een bed op te pompen, de ander laat het de matrassen liever zelf doen. Sommigen vinden een enkel matras prima, anderen willen het matras wat dikker en hoger. Sommige mensen zijn alleen, andere mensen hebben graag een tweepersoons matras. Zo is er bij slaapmat.eu voor iedereen de geschikte matras te vinden. Je vindt er bijvoorbeeld:

  • Single luchtmatras, een zacht en stevig éénpersoonsbed om makkelijk mee te nemen.
  • Double luchtmatras, extra lang en extra eenvoudig op te blazen
  • Comfort Raised King, een extra hoog bed voor extra veel comfort

Uiteraard is er nog veel meer te vinden in het uitgebreide assortiment van Slaapmat.eu.

Een luchtmatras bestellen

Snel een luchtmatras kopen? Bestel dan snel je favoriete luchtmatras uit het uitgebreide assortiment in onze webshop. Binnen drie tot vijf werkdagen wordt het matras al bij je thuisbezorgd, en kan je volgende week nog op vakantie. Je vindt een luchtmatras van verschillende merken en verschillende formaten en groottes in onze webshop, en zo heb je altijd de meest geschikte matras in huis. Bestel dus snel je luchtmatras bij Slaapmat.eu.

Kijk voor meer producten eens onder de volgende categorieën.