Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Slaapmatten

Een slaapmat is een dun oprolbaar matras die op reis kan worden meegenomen, het slaapmatje zorgt voor warmte en isolatie en beschermt u tegen scherpe voorwerpen zoals steentjes. Dikkere slaapmatjes zorgen ook voor meer comfort.

Gaat u kamperen en bent u op zoek naar slaapmatjes? Bax Totaalrecreatie is de plek waar u moet zijn! Wij hebben een grote collectie slaapmatten in alle soorten en maten. Bekende slaapmat merken die u bij Bax Totaalrecreatie zult vinden zijn Thermarest, Human Comfort, Bardani, Exped, Outwell en Polydaun. Ook kunt u bij Bax terecht voor matrashoezen voor uw slaapmat.

 Of u nu gaat backpacken in de koude bergen of gaat kamperen in het zonnige Zuiden, wij helpen u graag om de geschikte slaapmatten voor uw vakantie te vinden.

De juiste slaapmat

Voor een goede nachtrust zijn goede slaapmatjes van essentieel belang. Zonder slaapmat ligt u namelijk direct op de koude grond en verliest u onnodig warmte. Het is belangrijk dat u voordat u op vakantie gaat uitzoekt hoeveel graden het in uw vakantieland is.

Als u dit weet kunt u hierop uw slaapmat aanpassen. Naarmate de temperatuur afneemt, heeft u een dikkere slaapmat nodig. Bax Totaalrecreatie verkoopt slaapmatten voor alle omstandigheden. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie net zo comfortabel slapen als thuis.

Reparatieset

U gunt het niemand, maar u zelf nog het minst, een lek slaapmatje. Niets is vervelender dan uw gehele vakantie op een lek slaapmatje te moeten slapen. Het is daarom verstandig dat een Repair kit meeneemt tijdens uw kampeervakantie. Deze is ligt van gewicht en eenvoudig in gebruik. Met behulp van deze reparatieset kunnen lekke slaapmatjes geplakt worden.

Een slaapmatje plakken kunt u vergelijken met het plakken van een fietsband. De meeste reparatiesets kunnen ook in koude en vochtige condities gebruikt worden. Na de reparatie is de slaapmat binnen enkele minuten na de behandeling alweer bruikbaar.

Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie is een van de grootste kampeerwinkels van heel Nederland. Bax Totaalrecreatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Bergeijk. Bax Totaalrecreatie heeft een showroom van maar liefst 20.000m2.

In deze showroom vindt u een groot assortiment slaapartikelen. Van slaapmatten en slaapzakken tot aan luchtbedden, aerobedden, lakenzakken en reiskussens. U kunt het zo gek niet bedenken of Bax verkoopt het. Naast slaapartikelen verkoopt Bax ook tenten, voortenten, barbecues, opbergkasten, kampeer en tuinmeubelen.

Als Bergeijk te ver weg is voor uw, kunt u al deze producten ook bestellen in de webwinkel van Bax. Mocht u vragen hebben of u zit om advies gelegen, neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van goed advies te voorzien.