Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Nomad slaapmat

Nomad slaapmat

Op vakantie? Een festivalletje pakken of gewoon een weekendje kamperen? Dan wil je natuurlijk wel lekker kunnen slapen. Op vakantie wil je immers goed kunnen uitrusten en bij een festivalletje ben je blij met elke uur slaap die je kan pakken. Neem daarom een Nomad slaapmat mee als je gaat kamperen. Met een Nomad slaapmat slaap jij zoals je thuis slaapt. Elke Nomad slaapmat is een heerlijk dun en oprolbaar matras die makkelijk uit te leggen is en waar je heerlijk op kunt slapen en lekker op tot rust komt. Elke slaapmat is van hoge kwaliteit. Voor iedereen is er de geschikte slaapmat. Bijvoorbeeld tweepersoons slaapmatten of een driepersoons. Met de vele accessoires zoals bijvoorbeeld een anti-slip mat wordt elke nacht een feestje.

Een Nomad slaapmat bestellen

Een Nomad slaapmat is jouw beste vriend tijdens de kampeernachten. Om lekker van je uitjes te kunnen genieten wil je goed uitgerust zijn en voldoende energie hebben. Die energie krijg je met een Nomad slaapmat. Een Nomad slaapmat is dun maar dik genoeg om je te beschermen tegen voorwerpen op de grond, zoals steentjes. Natuurlijk, hoe dikker de Nomad slaapmat hoe meer comfort de slaapmat biedt. Bij Slaapmat.eu vindt je een Nomad slaapmat van verschillende segmenten en alle bijbehorende accessoires.

Een Nomad slaapmat in huis

Enthousiast geworden van de Nomad slaapmat? Dan kun je deze bestellen bij Slaapmat.eu. Bestelt u vandaag de Nomad Slaapmat dan is deze binnen twee tot vijf werkdagen gewoon bij je thuisbezorgd. Ga je dus kamperen en wil je uitgerust wakker worden? Bestel dan een Nomad slaapmat van Slaapmat.eu. Ook accessoires als slipmatten en opblaasbare kussens bestel je heel eenvoudig in onze webshop. Kijk voor het volledige assortiment rond in onze webshop en bestel vandaag nog je slaapmat.