Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Thermarest slaapmat

Thermarest

Koop vandaag je Thermarest producten bij Slaapmat.eu. Als je met vakantie gaat in de zomer zoek je vaak de warmere temperaturen op. In Nederland kan het zelfs in de zomer maar een natte kleffe koude boel zijn, en daar heb je geen zin in. Het kan echter voorkomen dat het in het buitenland helemaal niet zo lekker warm is dan je oorspronkelijk dacht, en dan lig je daar te rillen in je tentje. Dat moet niet kunnen dachten ze bij Thermarest. Je moet te allen tijde lekker van je nachtrust kunnen genieten, al is het onder een open sterrenhemel. Zo kwam de Thermarest tot leven. Goede, warme zelf opblaasbare slaapmatten die jou een heerlijke nachtrust gaan bezorgen.

De innovatie van Thermarest

Thermarest weet het al, je slaapt eigenlijk nooit lekker genoeg. Daarom is Thermarest altijd bezig met de beste en nieuwste producten op het gebied van buiten slapen op de markt te brengen. Themarest loopt dan ook al jaren voorop op het gebied van innovatie in comfort en kwaliteit, en elk product wordt met liefde ontworpen en geproduceerd. Allemaal zodat jij straks heerlijk warm en heerlijk comfortabel in één van de producten van Thermarest kunt slapen. Kijk dus in het uitgebreide slaapmatjes assortiment van Slaapmat.eu voor de verschillende producten van Thermarest voor een heerlijke nacht buiten de deur.

Rust en reine met Thermarest

De producten van Thermarerst zijn ontworpen met het geloof dat hoe beter je bent uitgerust, hoe beter je aan de slag kunt gaan de volgende dag. Dus als je op een festival staat, een sportieve vakantie hebt of gewoon heel actief moet rusten op het strand aan de Spaanse kust: Thermarest is je beste vriend. De producten van Thermarest helpen je het beste uit jezelf te halen door goed uit te rusten en veel energie uit jezelf te putten.

Wilt u meer informatie kijk dan ook eens bij

  • Luchtbed kopen
  • Aerobed kopen
  • Self inflated slaapmat