Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Coleman slaapzak

Zorg voor een goede nachtrust

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Tijdens uw vakantie periode zullen er ongetwijfeld ook koudere dagen tussen zitten. Dan wilt u zich natuurlijk lekker warm houden. Dit kan met een Coleman slaapzak. De Coleman slaapzak zal u warm houden tijdens koude en gure nachten in een tent. Ook is een Coleman slaapzak uitermate geschikt om persoonseigendommen te bewaren. In deze slaapzakken zit vaak een klein vakje om dit soort documenten te bewaren. Goed en veilig weggestopt. Ook zijn veel slaapzakken uitgerust met een kussenhoes vastgemaakt aan de slaapzak zelf. Zo heeft u altijd uw kussen en slaapzak bij elkaar en raakt u nooit uw kussen kwijt.

Bij Slaapmat.eu heeft u keuze uit de beste Coleman slaapzak. Omdat slapen iets heel persoonlijks is, is het van belang dat u de Coleman slaapzak vind die het beste bij u past. De Coleman slaapzak is er in vele varianten. Zo ontstond er snel veel vraag naar een Coleman slaapzak die zich om het volledige lichaam vormde. Nu is er een Coleman slaapzak die helemaal van top tot teen gaat. Zelfs het hoofd wordt door deze Coleman slaapzak warm gehouden. Dit komt omdat deze Coleman slaapzak een soort capuchon bovenaan de slaapzak heeft.

Ook de traditionele Coleman slaapzak is nog altijd erg populair. Een slaapzak met een warme en zachte binnen voering. Deze slaapzakken zijn ook nog eens erg eenvoudig mee te nemen. De buitenkant van de slaapzak is gemaakt van een gemakkelijk schoon te maken materiaal. Daarnaast kunnen de slaapzakken eenvoudig gewassen worden in de wasmachine.

Coleman slaapzak voor meerdere personen

Een Coleman slaapzak is nu ook beschikbaar voor meerdere personen. Heeft u nog kleine kinderen? Slaap dan lekker samen in één slaapzak. Dat is voor zowel u als uw kind veel aangenamer. Zo zorgt u er ook voor dat uw kind het niet koud krijgt. De slaapzak houdt u warm, zelfs wanneer het buiten extreem koud is.

Coleman slaapzak voor iedereen

Ervaart u nou ook dat in het buitenland de bedden vaak te kort zijn? Bij Slaapmat.eu is er bij de Coleman slaapzak ook rekening gehouden met langere mensen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u voor een groot gedeelte uit uw Coleman slaapzak komt.

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken en onze andere artikelen zoals slaapmatten en luchtbedden. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.