Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Exped slaapzak

Het bedrijf achter de Exped slaapzak

Sinds 1997 is Exped een zelfstandig bedrijf. Daarvoor was Exped voor een distributeur voor andere bedrijven. Tegenwoordig is Exped zeer populair vanwege de Exped slaapzak. Het aanbod Exped slaapzakken lijkt tegenwoordig wel oneindig. Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. De Exped slaapzakken zijn bedacht voor echte buitenexperts. Dit zijn mensen die ervaring hebben met het buitenleven. Hierdoor weten deze experts uit eerste bron te vertellen wat er van een Exped slaapzak gevraagd wordt. Op iedere positie binnen Exped zit een expert in het buitenleven, de drijvende krachten achter de Exped slaapzak.

De Exped slaapzak

Een ding is zeker, koud krijgen met de Exped slaapzak is bijna onmogelijk. Deze Exped slaapzak kan u zelf warm houden met temperaturen ver onder 0 graden Celsius. Daarnaast is de gemiddelde Exped slaapzak meer dan 2 meter lang, zodat ook de traditioneel wat langere Nederlander er goed in kan liggen. Er zijn ook versies Exped slaapzak met een soort capuchon aan de slaapzak. Hierdoor wordt ook het hoofd lekker warm gehouden. Ook is er een Exped slaapzak variant met een kussen vast aan de slaapzak. Zo heeft u altijd de slaapzak en het hoofdkussen bij elkaar en raakt u nooit een van de twee kwijt.

Een handig opbergzakje

Vroeger moest de Exped slaapzak of een andere slaapzak altijd terug gestopt worden in een meestal te klein zakje. Exped heeft daar iets voor bedacht, namelijk de storage bag. Deze storage bag is het eerst zakje waar een Exped slaapzak wel makkelijk in op te bergen is. Handig! Deze storage bag is ook nog eens te gebruiken als bescherming tegen muggen.

Een andere handige accessoires bij de Exped slaapzak is de Rainhood. Wanneer u met uw Exped slaapzak onder de sterrenhemel slaapt kan dat heel mooi zijn. In sommige gebieden kan het weer echter opeens omslaan. Dan kan het van het ene op het andere moment met bakken uit de lucht vallen. Een Exped slaapzak biedt dan wel de nodige bescherming, maar een beetje extra bescherming is nooit verkeerd. Een Rainhood kan dan een zeer nodig product zijn. Deze Rainhood trekt u dan over uw slaapzak en over uw hoofd, zodat uw hoofd beschermt is tegen de regen en u toch lekker kunt slapen.

Vind de beste slaapzak

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken en onze andere kampeerartikelen, zoals slaapmatjes. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.