Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kinderslaapzak

Kinderslaapzak bij Slaapmat.eu

U kent het misschien wel. Kinderen vinden het op een bepaalde leeftijd niet meer leuk om bij hun ouders in een tent te liggen. Of ze willen niet meer in de camper of caravan slapen maar in een tentje buiten. Dan hebben de kinderen een eigen tent en slaapspullen nodig zoals een kinderslaapzak. Een volwassenen slaapzak is meestal nog te groot voor de kinderen. Wanneer een slaapzak te groot is dan zal hij niet zoveel warmte geven als een kinderslaapzak die precies aansluit. Een slaapzak zal uw kind beter beschermen en meer warmte geven dan een volwassenen slaapzak.

Extra bescherming met de Mummy kinderslaapzak

De gemiddelde kinderslaapzak heeft hetzelfde design als een deken. Dat is dan natuurlijk wel een deken waar je lekker in kunt kruipen. Er is echter ook een Mummy kinderslaapzak. Deze slaapzak heeft een heel ander design dan andere slaapzakken. Bovenaan de Mummy kinderslaapzak zit een capuchon. Deze capuchon beschermt het hoofd van uw kind volledig. Zo blijft ook het hoofd van uw kind door deze Mummy kinderslaapzak lekker warm. Daarnaast loopt deze Mummy kinderslaapzak niet recht in 1 lijn. Deze kinderslaapzak heeft een model gevormd na het lichaam. Dit model houdt veel beter de warmte vast en daarom is deze slaapzak zelfs comfortabel tot 0 graden Celsius.

Natuurlijk moet een kinderslaapzak ook leuk zijn. Daarom zijn de slaapzakken van Slaapmat.eu altijd leuk voor kinderen ontworpen. Uw kind zal zeker lekker slapen in deze slaapzakken. Wilt u nog naar andere slaapzakken kijken? Dat kan, wij hebben een uitgebreid assortiment slaapspullen.

Luchtbedden en slaapmatten bij Slaapmat.eu

Een luchtbed of slaapmat onder een kinderslaapzak zorgt voor nog meer slaapcomfort. Zo ligt uw kind niet met uw kinderslaapzak op de koude harde grond. Er zijn luchtbedden en slaapmatten voor 1 en 2 personen. 

Shop vandaag nog uw kinderslaapzak bij Slaapzak.eu en laat uw kind heerlijk slapen!