Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Lichtgewicht slaapzak

Lichtgewicht slaapzak bij Slaapmat.eu

Bent u een fanatieke backpacker? Dan weet u hoe het is om alle dagen de bagage mee te moeten nemen. U wilt graag alle benodigdheden bij u hebben, maar niet met te veel gewicht rondlopen. Voor de meeste backpackers is een slaapzak een must. Het is vaak lekker, ook al slaapt u binnen, om een eigen slaapzak mee te hebben. Om niet te zwaar op het gewicht te drukken heeft Slaapmat.eu een lichtgewicht slaapzak voor u. Deze lichtgewicht slaapzak geeft u net zoveel comfort als een gewone slaapzak, maar hij is gewoon wat lichter en daarom gemakkelijk te vervoeren.

Voordelen van een lichtgewicht slaapzak

Een lichtgewicht slaapzak heeft vele voordelen. Een van de voordelen is het eerder genoemde gemakkelijke vervoeren. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan de lichtgewicht slaapzak. Zo heeft de slaapzak een geldzakje aan de binnenzijde. Hier kunt u bijvoorbeeld geld een persoonseigendommen veilig in bewaren. Daarnaast hebben de meeste slaapzakken een eenvoudige rits of drukknopen.

De Nomad lichtgewicht slaapzak

Ook Nomad heeft de lichtgewicht slaapzak in haar collectie. Deze lichtgewicht slaapzak is geschikt voor vier seizoenen. De synthetische vulling van deze lichtgewicht slaapzak droogt snel op én isoleert de lichaamswarmte perfect. Sommige slaapzakken verliezen na verloop van tijd en door vaak wassen tot wel 15% van hun isolatiewaarde. De lichtgewicht slaapzak is gemaakt van 3D-Polarsoft. Dit materiaal is gemakkelijk te wassen zonder dat de lichtgewicht slaapzak haar isolatiecapaciteiten verliest. De lichtgewicht slaapzak is perfect wanneer u zich vaak van bestemming naar bestemming moet verplaatsen. Op uw bestemming hoeft u niet bang te zijn dat de lichtgewicht slaapzak niet genoeg warmte geeft. Deze lichtgewicht slaapzak is comfortabel te gebruiken tot -2 graden Celsius voor de man en tot 4 graden Celsius voor de vrouw. Bent u nog opzoek naar een slaapmat voor uw backpack avontuur? Ook dan bent u aan het juiste adres op Slaapmat.eu!

Slaapmatten bij Slaapmat.eu

Stel dat u niet binnen slaapt, maar bijvoorbeeld in een tent, dan is een slaapmat bij uw lichtgewicht slaapzak onmisbaar. Bij Slaapmat.eu heeft u keuze uit tientallen slaapmatten. Zo ligt u buiten of in uw tent niet op de koude harde grond. Hier vindt u alle informatie over slaapmatten.