Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Nomad slaapzak

De Nomad slaapzak klassieker

Een echte Nomad slaapzak klassieker is de Nomad slaapzak Blazer Classic. Deze Nomad slaapzak heeft zelfs de kleuren van het Nomad logo in zich. De binnenzijde van deze Nomad slaapzak is extreem zacht en comfortabel vanwege de katoenen binnenzijde. Aan de binnenzijde van deze Nomad slaapzak zit ook een handig opbergvakje. Hier kunt u uw persoonlijke eigendommen veilig opbergen, om vervolgens met het aantrekkoord aan de bovenkant de slaapzak dicht te trekken. Dit aantrekkoord is ook erg handig zodat er geen tocht in de slaapzak komt. Door de rits aan de linkerzijde van deze Nomad slaapzak kan deze slaapzak volledig open geritst worden. Daardoor is deze Nomad slaapzak ook te gebruiken als deken. Wilt u nou een nog groter deken hebben? U kunt gemakkelijk nog een Nomad slaapzak aan uw slaapzak vast ritsen voor een nog grotere deken. Hoe u de Nomad slaapzak ook besluit te gebruiken, hij is comfortabel te gebruiken tot 0 graden Celsius.

Nomad slaapzak bij Slaapmat.eu

Nomad is een gewaardeerd merk bij Slaapmat.eu. Dit merk is veelal bekend om haar buitenartikelen en menig buitenmens zal een Nomad slaapzak in huis hebben. De naam Nomad komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het woord lijkt sterk op de naam van een oude bevolkingsgroep: nomaden. Deze bevolkingsgroep leefde praktisch altijd buiten. Samen met hun veestapels trokken ze door de landen van plek naar plek. Dit voornamelijk om er voor te zorgen dat hun veestapel genoeg te eten had. Nomad is daarom een erg treffende naam voor een bedrijf dat voornamelijk producten voor buiten in haar assortiment heeft.

Slaap extra lekker met een Nomad deken

Wilt u nou niet direct met uw Nomad slaapzak op de koude en harde grond liggen? Kijkt u dan ook eens naar de Nomad dekens. Met deze dekens ligt u niet direct met uw Nomad slaapzak op de grond. U kunt de Nomad slaapzak in de deken rollen, waardoor u nog comfortabeler kunt slapen. Van het merk Nomad shopt u bij ons bijvoorbeeld ook slaapmatten, welke ook kunnen zorgen voor extra slaapcomfort. 

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken en bijvoorbeeld ons aanbod slaapmatten. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.