Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Outwell slaapzak

Het succes van de Outwell slaapzak

De Outwell slaapzak is een groot succes. Dit succes is beste logisch te verklaren. De Outwell slaapzak is ontstaan uit sterke gezinsethos en de wens bij Outwell om gezinnen ertoe te zetten om te genieten van het buitenleven. De makers van de Outwell slaapzak zijn zelf ook kampeerders, hun passie zorgt voor toonaangevende kampeerproducten zoals de Outwell slaapzak. De kampeerervaringen dienen als inspiratiebron voor alles wat er bij Outwell gebeurd, zeker bij de Outwell slaapzak.

Outwell blijft zich innoveren

Voordat producten als de Outwell slaapzak op de markt worden gebracht, worden ze uitvoerig getest aan strenge kwaliteitseisen. De drang om te innoveren en de daaruit vloeiende kenmerken zijn leidend voor de hele branche. Een voorbeeld hiervan is de Air Flow Control-klep, een Outwell innovatie overgenomen door de hele branche.

De Outwell slaapzak bij Slaapmat.eu

Dé Outwell slaapzak bestaat eigenlijk niet. Tegenwoordig kan een bedrijf het niet veroorloven om simpelweg één product te maken voor de hele markt. Dit is bij Outwell dan ook niet geval. Er is niet één ''beste'' Outwell slaapzak. Voor iedereen is er weer een aparte variant Outwell slaapzak. Slapen is namelijk iets heel persoonlijks. De ene slaapt lekker met een hard kussen, de ander met een zacht kussen. De ene vind een harde stevige ondergrond fijn, een ander vind een Outwell slaapzak waar hij lekker in weg zakt heerlijk. Sommige mensen willen een los kussen, anderen een kussen vast aan de Outwell slaapzak en nog weer andere mensen willen een capuchon slaapzak. Wellicht wilt u wel een Outwell slaapzak geschikt voor 2 personen. Outwell heeft dankzij alle kampeerervaring een uitgebreid assortiment aan slaapzakken. Zo wil Outwell er voor zorgen dat iedereen een heerlijke nachtrust heeft, een heerlijke nachtrust voor iedereen.

Accessoires bij uw Outwell slaapzak

Om het slapen met uw Outwell slaapzak nog comfortabeler te maken heeft Outwell ook nog enkele accessoires. Zo heeft Outwell ook een matje, de Constellation Comforter, zodat u niet rechtstreeks met de slaapmat op de grond ligt. Zo heeft u nog minder last van de koude harde grond en zult u met nog meer comfort slapen.

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.