Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Polydaun slaapzak

Polydaun slaapzak bij Slaapmat.eu

De Polydaun slaapzak was vaak het alternatief voor de oude wollen deken. Een Polydaun slaapzak was veel comfortabeler en ook nog eens veel makkelijker te vervoeren. De Polydaun slaapzak werd daarom ook zeer geliefd onder kampeerders.

Een echt bijzondere Polydaun slaapzak is de Lendfjell. Deze Polydaun slaapzak vormt zich rond het hele lichaam. Ook het hoofd wordt door deze Polydaun slaapzak beschermt en warm gehouden. Deze Polydaun slaapzak heet niet voor niets het mummy model. Waar de meeste slaapzakken meer een deken model hebben, heeft de Lendfjell Polydaun slaapzak een soort capuchon aan de bovenkant van de slaapzak. Deze Polydaun slaapzak is dankzij de goede bescherming zeer comfortabel tot 0 graden Celsius. Daarnaast is deze Polydaun slaapzak ook zeer geschikt voor langere mensen. De lengte van deze slaapzak start namelijk vanaf de 2 meter. Daarbij is de voetzone van deze Polydaun slaapzak breder dan bij andere slaapzakken en dat geeft meer ruimte bij de voeten.

Het bedrijf Polydaun

In 1962 werd in Zweden het bedrijf Polydun opgericht. Al snel groeide Polydun uit tot een grote speler in de buitenartikelen branche. Zo kreeg Polydun ook al snel dochterondernemingen, ieder gespecialiseerd in een andere tak van de buitenartikelen branche. Voor de Nederlandse markt ontstond ook een speciale dochteronderneming en zo ontstond Polydaun. Polydaun begon met een flitsende start en al snel ontstond een nieuwe product: de Polydaun slaapzak. De Polydaun slaapzak was een enorme evolutie binnen de slaapcomfort. Vrijwel iedereen stapte over van het wollen dekbed naar de Polydaun slaapzak. Binnen enkele jaren groeide Polydaun met haar Polydaun slaapzak uit tot de grootste fabrikant in de Benelux.

Slaapmatten bij Slaapmat.eu

Op hele warme zomerdagen heeft u misschien geen behoefte aan een slaapzak. Een slaapmat met een dekentje is vaak dan al meer dan genoeg. Bij Slaapmat.eu heeft u ook keuze uit verschillende slaapmatten. Met een slaapmat ligt u niet op de directe ondergrond en dus lekker zacht. Kijkt u gerust even tussen alle beschikbare merken slaapmatten.

Ook op de koudere dagen kan een slaapmat zeer aangenaam zijn. Op hele koude dagen kan de koude grond zelfs doordringen tot in de slaapzak. Een slaapmat zal u veel beter beschermen en bijdragen aan een hoger slaapcomfort.

Bekijk snel het gehele aanbod slaapzakken op Slaapmat.eu en wacht niet langer met bestellen!