Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Slaapzak dekenmodel

Voor meervoudig gebruik: slaapzak dekenmodel

Het grote voordeel van een slaapzak dekenmodel is dat hij zowel als slaapzak en als deken gebruikt kan worden. In de koude wintertijden wilt u waarschijnlijk lekker warm in een slaapzak liggen. Deze slaapzak isoleert dan goed uw lichaamswarmte zodat er geen warmte verloren gaat. In de zomer, wanneer het aanzienlijk warmer is, heeft u wellicht al voldoende aan een deken over u heen. Dan is de slaapzak dekenmodel ideaal voor u. Met de slaapzak dekenmodel slaapt u 4 seizoenen lang zeer comfortabel. Op Slaapmat.eu vind u een groot aanbod slaapzak dekenmodel onder andere van Nomad en Human Comfort. Dit zijn zeer betrouwbare merken op het gebied van buitenartikelen.

Werking slaapzak dekenmodel

Een slaapzak dekenmodel werkt heel eenvoudig. Wanneer u een slaapzak wilt, dan ritst u de slaapzak dekenmodel dicht. Wilt u een deken, dan ritst u de slaapzak dekenmodel volledig open. De doorsnee slaapzak dekenmodel heeft ook nog eens een handig opbergvakje. Hierin kunt u al uw geld of persoonseigendommen bewaren. Een slaapzak dekenmodel is vaak ook langer dan 2 meter. Zo is deze slaapzak dekenmodel ook geschikt voor de lange Nederlander. Wanneer u het slaapzak dekenmodel inderdaad als deken gebruikt moet u er rekening mee houden dat het deken minder warmte isoleert als een slaapzak. Hierdoor is de comfort temperatuur iets hoger, namelijk tussen de 0 en 5 graden Celsius.

Vind de beste slaapzak

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.

Een luchtbed of slaapmat bij uw slaapzak dekenmodel

Als u het slaapzak dekenmodel besluit als deken te gebruiken dan betekent dat u geen zachte slaapzak onder u heeft. Wellicht wilt u dan een luchtbed of slaapmat bij uw slaapzak dekenmodel aanschaffen. Met een luchtbed of slaapmat ligt u niet meer op de koude harde ondergrond. Met een luchtbed ligt u ook iets hoger van de vloer af. Dit kan ook makkelijker zijn voor mensen die moeite hebben met opstaan. Voor meer informatie over luchtbedden en slaapmatten kunt u de pagina luchtbedden bekijken.