Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Slaapzak dons

Slaapzak dons bij Slaapmat.eu

Wie wil er nou niet slapen met het gevoel alsof u op een wolk ligt. Een slaapzak dons komt volgens Slaapmat.eu erg dicht bij dit gevoel of evenaart dit gevoel misschien wel. De slaapzak dons is gemaakt van eendendons. De dons heeft een diervriendelijke certificaat. De slaapzak dons heeft unieke eigenschappen. Niks houdt lichaamswarmte zo goed vast als de eendendons in de slaapzak dons. Daarentegen isoleert de slaapzak dons extreem goed tegen de koude lucht van buitenaf. Dit maakt dat deze slaapzak dons zelf comfortabel is met 0 graden Celsius.

Productie van een slaapzak dons

Een slaapzak dons wordt met veel precisie geproduceerd. In iedere slaapzak dons wordt een vaste hoeveelheid dons verwerkt. Dit is vereist om geen verdikkingen in de slaapzak dons te krijgen. Daarnaast worden er tussenschotjes in de slaapzakken verwerkt. Zo blijft de dons goed op zijn plek zitten en zakt het niet allemaal naar een bepaalde kant van de slaapzak dons. Ook bij de productie van de slaapzak dons wordt rekening gehouden met de lengte van de gemiddelde Nederlander. De lengte van de slaapzak dons zijn meestal vanaf 2 meter beschikbaar. Er zijn zelfs slaapzakken van 215 centimeter lang. Niemand hoeft dus meer met opgetrokken knieën te slapen.

Mummy model slaapzak dons

Een slaapzak dons is ook beschikbaar in het Mummy model. Het Mummy model betekent dat er een capuchon aan de slaapzak zit. Deze slaapzak beschermt het hoofd en zorgt dat het hoofd ook warm blijft. Mummy model slaapzakken zijn meestal nog comfortabeler als de temperatuur daalt. Dit komt door de capuchon. Bij andere slaapzakken wordt het sneller oncomfortabel aan het hoofd wanneer de temperatuur flink daalt. Gaat u naar echt koude gebieden? Dan raden wij zeker het mummy model slaapzak aan.

Wellicht wilt u nog even verder kijken tussen het andere aanbod slaapzakken. Kijkt u dan eens op slaapzakken voor het gehele aanbod slaapzakken bij Slaapmat.eu.

Een luchtbed of slaapmat bij Slaapmat.eu

Hoe zacht een dons slaapzak ook kan zijn. Soms is de ondergrond zo hard en koud dat een extra bescherming geen overbodige luxe is. Wellicht wilt u dan een luchtbed of slaapmat onder uw dons slaapzak. Een luchtbed of slaapmat zorgt dat u nog net wat comfortabeler slaapt. Voor meer informatie over luchtbedden en slaapmatten kunt u de pagina luchtbedden bekijken.