Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Wat is een Aerobed?

Wat is een Aerobed?

Aerobed is een van de topmerken onder de opblaasbare bedden.  De Aerobedden kenmerken zich door de korte opblaastijd, de ingebouwde of bijgeleverde motorpomp en hoge comfortklasse. Bij het ontwerp van de Aerobed bedden worden steeds de laatst bekende technieken gebruikt.

Veel van de Aerobedden worden gemaakt van extra dik allergie-vrij PVC. De bovenzijde van het Aerobed is extra dik en heeft een velours bovenlaag, wat zorgt voor meer comfort en duurzaamheid. Aerobedden zijn anti-allergisch en zijn makkelijk te reinigen.

De meeste mensen kiezen voor een Aerobed omdat ze het makkelijk en comfortabel vinden slapen, het slaapcomfort van de Aerobedden is heel goed door het fluweel.

Aerobedden

Aerobed luchtbedden zijn verkrijgbaar in de een en tweepersoons uitvoering. Beide hebben ze een draagkracht van 295 kilo, en de king uitvoering van het Aerobed heeft een draagkracht van maar liefst 340 kilo. Nadat u het bed opgepompt heeft kunt u de stekker uit het stopcontact halen. U hoeft de stekker dus niet in het stopcontact te laten zitten. De pomp van een Aerobed werkt op 220 Volt. Aerobedden zijn niet te gebruiken op 110 volt.

Als u de stekker van het bed in het stopcontact steekt, zorg er dan voor dat het ventiel aan het voeteinde gesloten is. Druk dan vervolgens op de knop en houdt deze ingedrukt, het Aerobed zal zich nu automatisch volpompen met lucht. De meeste Aerobedden worden binnen zestig seconden opgepompt, en zijn leeg in slechts vijftien seconden.

Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie heeft een groot assortiment Aerobedden. U vindt hier een en tweepersoons Aerobedden in verschillende kleuren. Naast Aerobedden kunt u bij Bax Totaalrecreatie ook terecht voor slaapzakken, slaapmatten, barbecues, tenten, voortenten en zelfs voor een opblaasboot!

Naast deze online shop kunt u ook terecht in een fysieke winkel om uw kampeerartikelen te kopen. In het Noord-Brabantse Bergeijk zit  een van de grootste kampeerwinkel van Nederland, Bax Totaalrecreatie. Bax Totaalrecreatie heeft een enorme showroom van maar liefst 20.000m2.

U kunt het zo gek niet bedenken, maar alles wat met kamperen, en kampeerartikelen te maken heeft vindt u bij Bax Totaalrecreatie. Alle artikelen van Bax Totaalrecreatie staan uitgestald in de enorme showroom. Wanneer u bijvoorbeeld een tent op het oog heeft kunt u bij Bax Totaalrecreatie door de tent heen lopen om te kijken hoe ruim de tent daadwerkelijk is.

De medewerkers van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk zijn deskundig en goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Wanneer u niet precies weet welke artikelen voor u geschikt zijn kunt u deze medewerkers om advies vragen. Vakkennis en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.